Home oud

OVER ONS

[dt_fancy_image image_id=”2165″ width=”800″ height=”1000″]

Graag stellen we ons voor

Noppen schoonmaakdiensten maakt met veel enthousiasme en oog voor (elk) detail bedrijfspanden, kantoorpanden en vakantiewoningen schoon.

Met Ken Noppen aan het roer staan duidelijke afspraken, betrouwbaarheid en moderne technieken bovenaan.

Onder zijn leiding pakt het vakbekwame en vriendelijke team elke opdracht proactief aan. Of je het reinigen, poetsen, zuiveren of cleanen noemt, Noppen schoonmaakdiensten zorgt voor schone en representatieve, kantoren, gebouwen of bedrijfspanden. Ons bedrijf staat voor kennis, kwaliteit en persoonlijk contact.

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

– Noppen schoonmaakdiensten –

ONZE DIENSTEN

Noppen schoonmaakdiensten is werkzaam in Noord-Holland, boven Amsterdam. We nemen graag de volgende werkzaamheden voor u uit handen:

[dt_fancy_image image_id=”2260″ onclick=”lightbox” width=”200″ height=”200″ css=”.vc_custom_1611779057615{padding-bottom: 20px !important;}”]

Dagelijkse schoonmaak

Of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoorpand of vakantiewoning, met dagelijkse schoonmaak geeft Noppen schoonmaakdiensten uw gebouw of woning glans. Wat er moet gebeuren, beschrijven we in een taak- of resultaatgericht werkprogramma. Praktisch en duidelijk, zodat we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens van de klant uitvoeren.
[dt_default_button link=”url:%23contact” size=”medium” button_alignment=”btn_center”]Contact[/dt_default_button]
[dt_fancy_image image_id=”2266″ onclick=”lightbox” width=”200″ height=”200″ css=”.vc_custom_1611778969701{padding-bottom: 20px !important;}”]

Periodieke schoonmaak

Wilt u dat wij op vaste tijden of dagen bij u komen schoonmaken? De mogelijkheden bespreken wij graag met u.
[dt_default_button link=”url:%23contact” size=”medium” button_alignment=”btn_center”]Contact[/dt_default_button]
[dt_fancy_image image_id=”2262″ onclick=”lightbox” width=”200″ height=”200″ css=”.vc_custom_1611779102977{padding-bottom: 20px !important;}”]

Vastgoedbeheer

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw vastgoed? Het is geen enkel probleem bij Noppen schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.
[dt_default_button link=”url:%23contact” size=”medium” button_alignment=”btn_center”]Contact[/dt_default_button]
[dt_fancy_image image_id=”2211″ onclick=”lightbox” width=”200″ height=”200″ css=”.vc_custom_1611779149557{padding-bottom: 20px !important;}”]

Bouwschoon opleveren

Noppen schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat het gehele pand of woning zowel van binnen als van buiten schoon en gebruiksklaar opgeleverd wordt.
[dt_default_button link=”url:%23contact” size=”medium” button_alignment=”btn_center”]Contact[/dt_default_button]

[dt_fancy_separator separator_style=”dashed” separator_color=”custom” line_thickness=”2″ custom_separator_color=”#2d8ac6″]

REFERENTIES

“Wij van Vrijheid aan de kust uit Callantsoog zijn zeer tevreden over Ken en team Noppen schoonmaakdiensten. Een open en goede communicatie en er wordt zeer net en secuur gewerkt. Een aanwinst in de regio!”

Vrijheid aan de kust

”Jong en dynamisch bedrijf, zeer geschikt om voor lange termijn mee samen te werken.”

Renooij bv

“Wij moesten ons huis verkopen en werden door onze vrienden gewezen op Noppen schoonmaakdiensten. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Duidelijke en goede communicatie, vriendelijk personeel, werken punctueel. En het allerbelangrijkste is dat het huis lekker schoon is voor de nieuwe bewoners.”

Tevreden klant van een verkochte woning

”Van te voren afspraken gemaakt en de punten op papier gezet. Ze zijn elk punt nagekomen. Dit bedrijf is aan te raden en wat een fijn personeel werkt er bij Noppen schoonmaakdiensten. Ga zo door!!!”

Tevreden klant van een schoongemaakt kantoor

“Ons huis is top schoongemaakt voor de verkoop door de komst van Noppen schoonmaakdiensten. Grote klasse en een dikke pluim voor het personeel. Zelfs de makelaar die ons hielp met de verkoop van onze woning was zeer gecharmeerd wat betreft de schoonmaak.”

Tevreden klant van een verkochte woning

”Onze vakantiewoning was toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Via kennissen zijn wij terecht gekomen bij dit bedrijf en ze zijn echt aan te raden hoor. Werken snel en secuur, ze hebben een oog voor de details, komen op tijd wat wij echt belangrijk vinden, denken mee met alles wat betreft schoonmaak. Wij willen jullie super erg bedanken.”

Tevreden klant van een schoongemaakte vakantiewoning

”Wij zijn zeer tevreden op de manier hoe er schoongemaakt wordt in ons kantoor. Afspraken die gemaakt worden met Noppen schoonmaakdiensten worden ook echt nagekomen! De mensen die bij ons komen schoonmaken zijn ook goed en werken hard.”

Tevreden klant van een schoongemaakt kantoor

”Een aanwinst voor ons kantoor is Noppen schoonmaakdiensten. Er werken leuke en spontane mensen in het bedrijf.”

Tevreden klant van een schoongemaakt kantoor

“Betrouwbaar schoonmaakbedrijf met prima personeel en eindresultaten. Komen periodiek schoonmaken en komen afspraken na”

Tevreden klant van een schoongemaakt kantoor

”Voor de verkoop van ons huis was ons huis toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Onze wensen werden alvorens ge├»nventariseerd middels een persoonlijk bezoek, de schoonmaak kon op zeer korte termijn plaatsvinden en bovenal lieten wij onze spullen met een gerust hart achter in de handen van Noppen Schoonmaakdiensten. We kijken met veel tevredenheid terug op hun verdiensten. Ons huis is spik en span verkocht!”

Tevreden klant van verkochte woning

”De communicatie met Noppen schoonmaakdiensten is goed. Van te voren duidelijke afspraken gemaakt en ze denken ook goed mee hoe wij als ondernemers ons kantoor schoon en netjes kunnen presenteren aan onze klanten”

Tevreden klant van een schoongemaakt kantoor

Noppen schoonmaakdiensten:

Schoon dat telt!

CONTACT

Telefoonnummer

06 51871926

Email

info@noppenschoonmaakdiensten.nl

[dt_contact_form fields=”name,email,telephone,company,message” required=”name,email,telephone,message” button_title=”Verzenden” terms=”y” terms_msg=”RG9vciUyMGdlYnJ1aWslMjB0ZSUyMG1ha2VuJTIwdmFuJTIwZGl0JTIwZm9ybXVsaWVyJTIwZ2FhdCUyMHUlMjBha2tvb3JkJTIwbWV0JTIwZGUlMjBvcHNsYWclMjBlbiUyMHZlcndlcmtpbmclMjB2YW4lMjB1dyUyMGdlZ2V2ZW5zJTIwZG9vciUyMGRlemUlMjB3ZWJzaXRlLg==”]

Contact
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak met ons maken? Dan kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon, waar u de voorkeur aan geeft.

Telefoonnummer
06-51871926

E-mail
info@noppenschoonmaakdiensten.nl

Scroll naar boven